Löysin GOJI and AVOCADO -blogista herkullisen ja yksinkertaisen kuuloisen suklaamoussen ohjeen (kiitos hyvän ohjeen jakamisesta!). Kokeilinkin heti tehdä sitä ja jäin koukkuun: todella hyvää! Kirjoitan ohjeen nyt tänne itsellenikin muistiin, jotta en unohtaisi sitä.
- raakakaakaojauhetta noin 0,5dl
- kookosöljyä
- agave-siirappia
- ripaus tyrnijauhetta
- n. 1rkl auringonkukansiemeniä
- n. 1tl pellavansiemeniä
- 2 kuivattua luomutaatelia pieninä paloina
- vähän vettä
Liotin siemeniä muutamia tunteja ennen suklaaherkun tekemistä. Kaapistani ei löytynyt tyrnijauhetta, joten käytin karpalo-tyrnijauhetta - melkein sama asia :) Ainekset tosiaan vain sekoitetaan kulhossa yhteen. Öljyn ja siirapin määrän laitoin ihan fiiliksen mukaan siten, että lopputulos maistui hyvältä. Valmiin herkun voisi syödä toki sellaisenaankin, mutta banaanin kanssa se on vielä parempaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti